10 dolog, amit tudnod kell, ha Tinderen nyomulsz

10 dolog, amit tudnod kell, ha Tinderen nyomulsz

Egyszer már kielemeztük a Tindert. Ha szingli vagy, akkor tutira megéri regisztrálnod rá, hiszen az egyik legnépszerűbb app manapság. DE! És ez egy &#...

Egyszer már kielemeztük a Tindert. Ha szingli vagy, akkor tutira megéri regisztrálnod rá, hiszen az egyik legnépszerűbb app manapság.

DE!

És ez egy “great f*cking DE”, nem árt tudnod néhány dolgot, mert bizony, ITT IS VANNAK SZÉLHÁMOSOK, ballonkabátos mutogatós bácsik, szociopata orgyilkosok.

Az alábbi listát olyanok rakták össze, akik már nem kispályások a Tinderen, így tutira biztos tippeket kaphattok arról, hogy mire kell odafigyelni!

Lássuk hát!
1. Vigyázz azokkal, akiknek csak olyan fotója van, amin valójában nem ő van, illetve nem csak ő van, vagyis valószínűleg levágta magát egy korábbi EXÉVEL KÖZÖS FOTÓRÓL!

2. Sokan olyan képet tesznek fel, amin sokan vannak! Nos, ha bízol abban, hogy a jóképű, izmos srác a Te kiszemelted! TÉVEDSZ! A nyüzüge haverja az a háttérben!
3. Nézd végig az összes képet! Tuti, hogy találhatsz érdekes részleteket, pl.: jegygyűrű. Hát nem cuki?

4. Nézd a közös ismerősöket!
5. Ha van egy jó match-ed, akkor is felejtsd el, hogy a pasi rád fog írni! A pasik ma már nem kezdeményeznek! De mindig vannak kivételek…
6. Tehát, ha emiatt mégis egy olyanba botlasz bele, aki kezdeményez, DE ennek ellenére ezzel kezdi a mondandóját, hogy “Szia! Mizu?”, AZT FELEJTSD EL! Csak egy CRTL+C-t nyomott!
7. Mondjuk erre visszaírhatod azt, hogy “Szia! Semmi!”, de ezután úgyis megáll a fantázia! DELETE!
8. Ne találkozz vele, ha kamuzott az életkoráról, csaja van, gyereke van, és Te nem tudtad, sorozatgyilkos!
9. Töröld a match-et, ha a volt csajáról beszél, vagy az anyjáról, vagy  ha a szexet, sexnek írja, mert akkor tuti, hogy pornót néz egész nap!


10. A legfontosabb! Az első randin ne az ő lakásán találkozzatok! Lehet, hogy tényleg sorozatgyilkos! Ezért inkább kövesd a 8-as pontot! 😉

COMMENTS