5 tuti öltözködési tipp az újévre szingli pasiknak

5 tuti öltözködési tipp az újévre szingli pasiknak

Ebben a kis összeállításban nagyon menő, szingli pasiknak szóló szetteket mutatunk be, amelyek garantáltan elérik a kívánt eredményt! Uraim, ha így öl...

Ebben a kis összeállításban nagyon menő, szingli pasiknak szóló szetteket mutatunk be, amelyek garantáltan elérik a kívánt eredményt! Uraim, ha így öltözködtök, minden csaj a Tiétek lehet!

TUDTAD? AZ EMBEREK ELSŐ BENYOMÁSA RÓLAD 85%-BAN MÚLIK A RUHA- ÉS HAJVISELETEDEN!

Vágjunk hát bele!

1. A Hétköznapok Királya

Forrás: Google

Forrás: Google

Te mindig lezser és vagány vagy! Te vagy az a férfi, aki nem fél kimondani a nőknek a véleményét! Jól választod meg a színeket, mert tükröznek Téged, de mégsem tolakodóan rikítóak. Harmonikus, kiegyensúlyozott és király vagy. Egy kockás ing pólóval (most úgyis menő a lumbersexual), farmer és egy utcai cipő! Egyszerű és nagyszerű!

Tipp: Mindig figyelj arra, hogy a cipőd összhangban legyen a felsőd színével! Nem, a zöld nem megy a lila-kékhez…

Menőfaktor:

Swag-Gif-17

 

 

2. A Sportőrült

Forrás: Google

Forrás: Google

Nem bírsz elszakadni a kapucnis pulcsitól, a melegítő nadrágoktól és sportcipőktől? Nem is gond! Messziről tudják rólad, hogy a kényelmes, sportos ruháid alatt feszes mellkas és kockahas rejtőzik! Bármikor készen állsz az edzésre, és megedzel minden csinos hölgyet!

Tipp: Ne a susogós, csillogó-villogó darabokat részesítsd előnyben, hanem válaszd a szürkét fehér vagy fekete sportcipővel! Cinkos kacsintás a csuklya alól, és garantált a siker!

Menőfaktor:

3. A Klasszikus Férfi

Forrás: Google

Forrás: Google

Önbizalmat sugárzó, meleg és harmonikus összeállítás! Azt az üzenetet hordozza magában, hogy Te egy igazi férfi vagy, nem érdekel, hogy éppen mi a divat, ez a stílus örök! VIGYÁZAT! Nagyon sok nő rád tapadhat!

Tipp: Az ing gallérjára mindig ügyelj, sose legyen felhajtva! SOSE! Úgy értem, hogy SOHA! De tényleg…

Menőfaktor:

4. A Farmer

Forrás: Google

Forrás: Google

A farmer kiment a divatból! Mondják sokan… De ez tévedés! Uraim, farmerkabátot, farmernadrággal nem bűn hordani, sőt hordjátok! Legyetek a szexi, lovakkal suttogó vidéki csibészek, akik megdobogtatják a lányok szívét, és romantikus kirándulásokra viszik őket!

Tipp: Sok mindent nem ronthatsz el… Csak ne mintásat vegyél, kérlek!

Menőfaktor:

5. A Legyőzhetetlen Elegancia

Forrás: Google

Forrás: Google

Azt mondtam a farmer nem megy ki a divatból? Lehet, tévedtem! Ami nem megy ki a divatból, az az örök, utolérhetetlen, elegáns férfi! A titokzatos, sikeres, nők millióinak szívét megdobogtató öltönyös úriember, aki nem beszél sokat, de annál többet mond! Ha ezt a stílust képviseled, akkor óvatosan merészkedj ki az utcára, FŐLEG HA NEM VAGY SZINGLI! (Ha meg szingli vagy, akkor azért!)

Tipp: Ha ezt szeretnéd, menj el profi stylisthoz, mert amennyire jó lehet ez az outfit, annyira el is lehet rontani!

Menőfaktor:

Ha egy újévi fogadalmad van idén, akkor legyen az, hogy jól fogsz öltözködni!

COMMENTS