A 3 legkirályabb férfi instaceleb

A 3 legkirályabb férfi instaceleb

Tuti, hogy Te is rabja vagy valamelyik instás celeb életének. Általában a nők népszerűbbek a férfiaknál, de bizony mind a hölgyek mind az urak tekinte...

Tuti, hogy Te is rabja vagy valamelyik instás celeb életének. Általában a nők népszerűbbek a férfiaknál, de bizony mind a hölgyek mind az urak tekintetében van néhány olyan insta-fiók, ami nagyon ütős, nagyon vagány, és FÉRFI a főszereplője! A be2gether kedvenc insta-hírességei következnek!

 

Dan Bilzerian

Fegyverek, pucér seggek, póker, kockahas és még több pucér nő! Ezek jellemzik a hedonizmusba fulladó életvielt folytató Dan Bilzerian Insta fiókját. Talán az egyik legmegosztóbb személy, de kétséget kizáróan hatalmas rajongótáborral rendelkezik, és ezt igyekszik fenn is tartani. Az alábbi videóban, megnézheted, hogyan kell szakszerűen egy pornós csajt a háztetőről a medence MELLÉ dobni:

Fiók: danbilzerian

Mire számíthatsz: A legfullosabb csajokra, bazi nagy fegyverekre és autóritkaságokra! Amerikai álom!

Josh Cartu

Szintén milliárdos, viszont sokkal elegánsabb, kifinomultabb Bilzerian-nél, és az európai sportkocsik rajongója. Nem véletlenül, ugyanis a jóképű kanadai üzletember BUDAPESTEN ÉL! Nemrég láthattuk azt is, ahogyan legújabb LaFerrariját átveszi fővárosunkban! Imádja a prémium divatmárkákat, és nagyon stílusos! Kövesd Josh-t! Hátha kapsz meghívást a szülinapi bulijára:

Fiók: jcartu

Mire számíthatsz: Autók, autók, autók, és egy kis buli!

Gianluca Vacchi

Nekem ő a személyes kedvencem! Apjától örökölt egy csomagoló céget a 47 éves üzletember, melyből milliárdos jövedelmét szemmel láthatóan nagyon szórakoztatóan költi, és IMÁDJUK, ahogy ezt teszi! Stílusos, életvidámság árad belőle, és az a tánc….
Bárcsak minden csomagoló cég tulajdonosa ilyen nagy király lenne! Ezt az örömteli táncválogatást csekkold, amelyekben a gyönyörű menyasszonyával, Giorgia Gabriele-vel nyomja:


Fiók: gianlucavacchi

Mire számíthatsz: Tetkó, edzés, happiness, TÁNC, ENJOY!

Ja, és amúgy a be2gether instafiókja is elindult, aminek lesz még finom pikantériája, úgyhogy kövessétek! 😉

B2Z

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0