Az 5 legnagyobb szingli pasi

Az 5 legnagyobb szingli pasi

Vannak életünkben olyan figurák, akik egybeforrtak a szingliséggel. Ezek a híres fiktív vagy létező szereplők adnak erőt nekünk mikor úgy tűnik, hogy ...

Vannak életünkben olyan figurák, akik egybeforrtak a szingliséggel. Ezek a híres fiktív vagy létező szereplők adnak erőt nekünk mikor úgy tűnik, hogy szinglinek lenni szar dolog!

Pedig szinglinek lenni igenis jó, nézzük csak az alábbi mondást:

Nos hát nézzük csak, kik azok, akik szingli sztárokként szerepelnek és szórakoztatják szerény személyünket!

Barney Stinson

Oké, hogy Neil Patrick Harris kicsit meleg. De szerintem mindenki egyetért velem, ha azt mondom, hogy ez a csávó a szingli, csajozós férfitípus megtestesítője! Barney vicces, nagy dumás, de helyén a szíve, nincs nő, aki ellen tudna állni macsós sármjának! És hát az öltöny…

Szinglifaktor:

Charlie Harper

Hadd mutassam be az ultimate szingli férfit! Van-e kérdés? Abszolút nincs, csak nők, nők, nők, pia, nők, szex, nők, nők, pia, nők, nők…. Uraim! Valljuk be, hogy a fenti mondás igaz!

Szinglifaktor:

Hank Moody

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kaliforgia kúrógépe kicsit speciális eset. Miközben kitartóan kajtat szerelme, Karen után, azért útközben meg-megdönt egy-egy szőke cicababát, unatkozó üzletasszonyt, rockerfeleséget vagy kiskorú szűzkurvát. Hank, az író tipikus mintapéldája a kicsit megkeseredett férfinek, aki szerelmes, de nem adja fel, és megmutatja, hogy milyen tökös faszagyerek valójában.

Szinglifaktor:

Leonardo DiCaprio

Nemrég írtunk pár sort, arról, hogy milyen wall street-i farkasnak lenni, de az igazi Leo sem kutya a filmben megformált karaktere mellett. Minden nap másik modellel látják, sőt nem is eggyel. Tehát lássuk csak: menő, gazdag, jó színész. Jó akkor szinglinek lenni?

Szinglifaktor:

George Clooney

Tudom, tudom, tudom, ő már nem az. De az vesse rám az első követ, aki szerint nem ő volt a szingli férfi tükörképe, a legmacsóbb macsó a földön, a mosolyával bugyiáztató szívtipró! Ki volt, ha nem ő? Ki más? Nincs mit mondani, Clooney megnősült, de a fejünkben ő marad a Szingli George Clooney!

Szinglifaktor:

Legközelebb a szingli csajok jönnek! 😉

COMMENTS