Az a bizonyos ELSŐ alkalom 30-on túl-Valódi sztori

Az a bizonyos ELSŐ alkalom 30-on túl-Valódi sztori

Az a bizonyos elso alkalom.. Íme, egy újabb olvasói élmény és tapasztalat beszámoló! Ezúttal Női írónk a főszereplő, igazi tabu témával! Köszönjük biz...

Az a bizonyos elso alkalom.. Íme, egy újabb olvasói élmény és tapasztalat beszámoló! Ezúttal Női írónk a főszereplő, igazi tabu témával!
Köszönjük bizalmatokat, és őszinte írásaitokat!
Íme, egy újabb valódi történet!

30 éves nő vagyok, olyan nő, akinek nem volt még párkapcsolata, sem hosszabb, sem rövidebb távú, úgy éreztem az én történetem mások számára is lehet tanulságos, elgondolkodtató. Kezdeném azzal, hogy kamaszként sok bántást kaptam a férfiaktól. Megvetést es becsmérlő megjegyzéseket, amik nem segítettek abban, hogy egészséges önbizalmam legyen. Részben ezek a negatív visszajelzések is blokkoltak a párkapcsolat, szerelem témákban. Nem hibáztatom csak a férfiakat, de ezek miatt még inkább távolságtartóvá váltam. Az elmúlt 5 évben nagy változáson mentem keresztül, aminek köszönhetően úgy döntöttem nem engedem, hogy továbbra is befolyásoljon a környezetem, a társadalom, az elvárások. Az, hogy nem volt meg férfi az életemben sok szempontból is nehéz volt.

Ősszel éreztem úgy, hogy itt az ideje meglépni az első szexuális alkalmat, amitől nagyon féltem. Egy dolog volt nagyon fontos: a BIZALOM.
Volt egy régi ismerősöm, akiben bíztam es elég jól ismerte a problémámat. Régóta szekált a témával, de nem vettem komolyan, mert mindig volt barátnője. Szeptemberben újra rám írt, tudtam, hogy már nincs barátnője. Végül úgy döntöttem vágjunk bele.
Egyikünknek sincs kapcsolata, miért ne tehetnénk meg?
Számtalan kérdés fogalmazódott meg bennem akkor is és azóta is. Én tudtam, hogy miért megyek bele egy ilyen helyzetbe, mert nem várhattam tovább, le kellett győznöm a félelmemet. Azt nem tudom ő miért akarta, mert utólag visszagondolva kettőnk közül talán ő csalódott nagyobbat.. Önmagában vagy bennem? Ez egy érdekes kérdés..

Némi hezitálás után, de elmentem hozzá egyik este a lakására. Mivel vezettem meg az alkohol sem volt megoldás, ami segített volna, hogy ne feszengjek annyira. Volt bennem dilemma, mert bar nem volt ronda az ismerősöm,nem ereztem igazán vonzalmat iránta és nem váltott ki belőlem szikrányi tűzet sem a srác, pedig van bennem… Még az előző barátnőjébe volt szerelmes, akivel régóta nem voltak együtt… nem túl jó kezdés volt ez így.. Nem voltak túl nagy elvárásaim és nem gondoltam, hogy szerelmespárt kellene eljátszanunk, mégis volt bennem csalódás..

Sokszor volt olyan érzésem, hogy lenéz, kioktat a tapasztalatlanságom miatt. Mégis azt várta, hogy en másszak rá… ” Néha jó, ha egy nő kezdeményez “

Így van, de nem az első alkalommal, amikor azt se tudod mit csinálj!? Talán az egész ott kezdett félresiklani, amikor közölte ő nem nagyon szereti a csókot.. összezavarodtam. Egy nőnek ez fontos! Elengedhetetlen!

Valahogy túlestünk az egészen, ami nem tartott túl sokáig… Saját bevallása szerint volt már szűz nővel, nekem mégis olyan érzésem volt mintha nem tudna, hogy kell egy ilyen nővel bánni? A kapuban csak annyit mondtam ” Köszönöm szépen ” Megköszönve, hogy segített ezt meglépni.. ” Ezt inkább ne köszönd ” volt a válasza.. Azóta nem beszéltünk.
Van-e bennem megbánás? Nincs. Így alakult..

Amit megtanultam már egy alkalom után is, egy nő csak olyan férfival legyen együtt, akihez vonzódik. Egy tapasztalat volt,egy határ átlépése és pontosan erre volt szükségem. Abszolút pozitívum, hogy nem mások nyomására tettem meg, hanem úgy és akkor, amikor úgy éreztem nekem megfelel és ez a legfontosabb! Tudni kell meghallani a belső hangunkat és merni eszerint dönteni..

 Ha bármi nyomasztó, tapasztalatban gazdag, vagy tanulságos, mások szmára is érdekes sztorid van, írd meg nekünk!
info@be2gether.hu

 

COMMENTS