Az Ashley Madison ügy margójára

Az Ashley Madison ügy margójára

Jelentem, hogy a tengerparton (Dalmácia) még mindig tutti idő van, ugorjatok le egyet utoljára fürdőzni! Mivel a be2gether a társkeresők alfája és ome...

Jelentem, hogy a tengerparton (Dalmácia) még mindig tutti idő van, ugorjatok le egyet utoljára fürdőzni! Mivel a be2gether a társkeresők alfája és omegája (vagyis mint a kocsiknál a Totalcar), nem mehetünk el szó nélkül az Ashely Madison botrány mellett.

Aki nem tudná, hogy miről van szó, az ide kattintson! (Hoppá, lehet, valaki most szembesül vele, hogy feltörték a profilját, és kiderült a kis félrelépés.:D Cikiii!)

Az Ashley Madison a világ legnagyobb félrelépős oldala. Nyíltan hirdette igéjét, miszerint túl rövid az élet, hogy ne lépj félre. A magyar megfelelőjéről a viszony.hu-ról itt irtunk korábban. Na de kérem, semmi sem kötelező.

Nem voltál meg jól a pároddal kisfiam?
Untad a régi brokit kicsilányom?
Köllött egy kis kaland?

Ha úgy gondoltad, hogy az Ashely Madison-on keresztül majd ezeket a problémáidat meg fogod oldani, akkor ezt most mindenki megtudta!

Nem szabad a párkapcsolatunkban rejlő hibákat ágy alá söpörni, és rögtön új izgalmakat keresni, amelyek elfeledtetik ezeket egy rövid időre…

Gondolj csak bele!
Nem akarod, hogy kiderüljön a viszonyod a másik valakivel, tehát tovább kell folytatnod a valahol “sérült” kapcsolatodat. Ehhez adj egy kis plusz fűszert, melynek neve lelkiismeret furdalás, továbbá a folyamatos hazudozás, ettől lesz igazán pikáns ez a kapcsolat, tuti nem fogsz többet unatkozni.

Szóval semmi gondom azzal, hogy valaki beregel az Ashley-re, de mindennek van következménye. Tuti, hogy van az olvasóink között olyan, aki regisztrált. Öregem, jobb, ha elmondod a párodnak, hogy miért tetted ezt, hiszen mint kiderült, csak elodázni tudtad a probléma megbeszélését. Nem kéne még egy hazugságnak kiderülnie!

Puszi nektek, és küldök egy fotót a tengerről, csakhogy a B2P is irigykedjen! 😀

 

IMG_0388

B2Z

COMMENTS