Az eddigi legizgalmasabb, hazai ismerkedő oldal: liverandi.hu

Az eddigi legizgalmasabb, hazai ismerkedő oldal: liverandi.hu

Itt egy új, egyelőre INGYENES lehetőség mindazoknak, akik unják a hagyományos ismerkedési formákat az interneten. Egy új esély a bátor, önmagukat váll...

Itt egy új, egyelőre INGYENES lehetőség mindazoknak, akik unják a hagyományos ismerkedési formákat az interneten. Egy új esély a bátor, önmagukat vállaló és felvállaló, kalandosabb kedvű ismerkedni vágyóknak és nyitott személyiségeknek!

 

A liverandi.hu egy teljesen újraértelmezett csomagolásban, a lehető legdirektebb és interaktívabb módon közelítette meg az ismerkedés fogalmát. Mindezt ingyenes hozzáféréssel és teljeskörű felhasználási lehetőséggel! Ez nagy dolog manapság.
mobiltelefon másolata másolata

Lényege, hogy minden személy élőben, azonnali livestream kapcsolaton keresztül, online ismerkedhet egymással, szemtől, szemben! Videohívás formában, webchaten keresztül.

Az ötlet attól érdekes, hogy kizárja a hamis profilok és csalók többségét, hiszen a szolgáltatás lényege maga a találkozás, interneten keresztül.

Egy első előtti randi, ahogy a portál fogalmaz.

A felület profilunk készítésénél azonnal felkínál egy webfotó készítést, amely első, és egyetlen képünket jelentheti minimalista adatlapunkon. Nincs kibúvó, önmagunk élő pillanatfotójával tudunk operálni. Érdemes tehát megválasztani, és jól beállítani fotónkat, hiszen ez az egyetlen lehetőségünk önmagunk megmutatására.

Miután elkészíthetjük életünk web kamerás fotóját, ( vagy betojtunk, és inkább egy jól elkapott fotót tültöttünk fel ) kitölthetjük adatainkat.
Az oldal érezhetően, és egyértelműen a személyes, közvetlen ismerkedésre koncentrál, így ingyenes lehetőségeink között csupán az úgynevezett „instant” üzenetek állnak, amelyekkel jelezhetjük szimpátiánkat, és felmérhetjük erőviszonyainkat, visszajelzést kaphatunk másoktól. Ez önmagában nem újdonság, azonban nem ez az egyetlen lehetőség figyelemfelhívásra!

instant kártyák

Néha bizony mi is felnevettünk! Ötletes, direkt gagyi csajozó-pasizó szövegek.

Érdekesség, hogy az instant üzenetek mellett úgynevezett kártyákat is küldhetünk jelöltjeinknek. Ezek humoros, gyengébb és erősebb poénok, azonban az biztos, hogy így, vagy úgy, de megnevettetik azt, akinek szánjuk őket. Stratégiájában cseles és nem megszokott csajozó, vagy pasizó trükkök, játszmák, amelyek izgalmasabbá tehetnek egy ismerkedési flörtölő fázist.

liverandi

Egy kép, és számos ingyen sablonüzenet áll rendelkezésünkre. Minden másra ott a személyes hívás! Hát nem izgalmas?!

Helyet kapott egy pofás randi tervező is, így kényelmesen megjelölhetjük dátumokkal és időpontokkal, hogy kivel, mikor, és melyik napon tudunk, vagy kívánunk chatelni, randizni a virtuális keretek között. Ezt a másik fél alkalmasnak találhatja, vagy új javaslatot adhat meg.
Az üzenetek mellett lévő események menüpontban ellenőrizhetjük, kivel, mikor ülünk le beszélgetni.
A szolgáltatás diszkrét és biztonságos, habár BETA üzemmódban van, csak azokat tudjuk felhívni, és csak azok hívhatnak bennünket is, akiknek erre előzőleg, vagy válaszként engedélyt adtunk, vagy kaptunk. Ezt a rendszer belépésünkkor azonnal jelzi, így bármikor visszakereshetjük a nekünk hívásengedélyt küldött személyeket.
Zaklatás, és kéretlen hívás tehát kizárva.

A LIVERANDI.HU egy új, és izgalmas területe az online ismerkedésnek, ajánljuk bátran mindazoknak, akik friss, közvetlen, és új élményekre vágynak!

 

A portál szívesen fogadja és várja a valóban építő kritikákat és javaslatokat a jövőben.
Elmondásuk szerint céljuk a folyamatos fejlődés és megújulás.
Minden apró gyengesége és hiányossága ellenére is 5 csillagra jutalmazzuk, hiszen abszolút újat mutat az ismerkedés kínálatában!

Itt tekintheted meg: liverandi.hu

COMMENTS