Buli, Fanta, Haverok!– havervagy.hu

Buli, Fanta, Haverok!– havervagy.hu

A Havervagy azzal a céllal jött létre, hogy közösséget teremtsen kedves, nyitott, barátságos emberek számára. Egy barát találó, és kapcsolatépítő felü...

A Havervagy azzal a céllal jött létre, hogy közösséget teremtsen kedves, nyitott, barátságos emberek számára. Egy barát találó, és kapcsolatépítő felület, amely kezdetben egy szűkebb baráti társaságból nőtte ki magát internetes vállalkozássá, majd ezáltal kb. 10.000 haverrá.

Egy igazi közösségépítő, és kapcsolatépítő fórum ez, ahol mindenki kedvére beszélgethet, ismerkedhet embertársaival, új élmények keretein belül.

Az oldal azért van, hogy programokat és felületet biztosítson egy új közösség számára. Olyan személyeknek, akik nyitott hozzáállással ismerkednek új arcokkal új helyzetekben.
Ebből természetesen bármi kialakulhat, akár szerelem, haverság, barátság, vagy akár egy üzleti kapcsolat is, ez már csak a közösségen és persze a közös emberi szimpátián múlik.

havervagy.hu

A havervagy.hu tehát egy szó szoros értelemben vett ismerkedő portál, annak minden szó szerinti értelmével, korlátok nélkül. Legyél magányos, vagy bátor, társasági ember, vagy kalandvágyó, párkereső, vagy barátra éhező, haverokat szerző, vagy kapcsolatépítő, megtalálod, amit keresel.

A programokról és élményekről csak regisztrált tagok értesülnek.

Pozitív közössége, és sikerei miatt öt csillagra értékeljük!

 

Itt találhatod meg: www.havervagy.hu

COMMENTS