CSAK egy ajánlat: CSAK

CSAK egy ajánlat: CSAK

A CSAK azaz a Cselekvés Alkotás Közösség nemCSAK lokális művészeti-, oktatási- és kulturális központ, de lokál is. A CSAK egy tökéletes példája egy sz...

A CSAK azaz a Cselekvés Alkotás Közösség nemCSAK lokális művészeti-, oktatási- és kulturális központ, de lokál is.

A CSAK egy tökéletes példája egy szerelemvállalkozásnak. Egy olyan filozófiában és célban megszületett helynek, amely nem a profitszerzés céljából jött létre. Sokkal inkább egy misszióvállalás és életfelfogás, egy tiszta minőségi kulturális központ. Természetesen szórakoztató és tartalmas élménylehetőségekkel egybekötve.

„Vagyunk színház, kocsma, művház, kiállító tér és konferencia terem. Vagyunk próbahely, raktár, találkozási pont, iroda. Támogatásra szoruló támogatók, szék nélküli székhely. Ezo-spiri, punk, tudatos vásárlók, és rock n’ roll zöldek. Jogos jógás bábszínház és világzene hajléktalan művészek. S Lem-Poe entry, slam-poetry.”

 

csak


A lelkes csapatot önkéntesek, segítő kezek, és maguk a vállalkozók alkotják, akik hiszik, hogy értéket adnak az emberek számára. A munkálatok és a hely restaurálása, kialakítása folyamatban van, de már működik! Van itt színház, homokozó, játszótér, drámajáték, tréning, előadás, és művészeti koncertek is. Minden, mi egy újfajta közösséget kovácsolhat, és alkothat.

A hely ötvözi a hazai romkocsmák sajátos hangulatát, a minőségi szórakoztatással és interaktív színházzal.

„Az aktuális KÉSZ pedig a látogatóktól lesz. A festékfoltos képzőművészektől, a zenészektől, akik a falnak támasztják a gitárt, a rajzoktól, amiket majd az asztalokon hagytok, a könyvolvasóktól, akik itt felejtenek majd néhány olvasnivalót, az íróktól, akik nem felejtik, hanem hagyják, hogy olvassátok. Minden ember hozzátehet valamit, amitől még szebb és még jobb lesz. Szerethető, elgondolkodtató, örömteli, szomorúságos sötétbarna, kacagtató, merengető, de kész, az nem lesz soha.”


Jó látni, hogy vannak helyek, amelyek tiszta lelkesedéssel, és önzetlen céllal alakulnak meg. Ez egy ilyen hely. CSAK úgy. Érdemes tehát ellátogatni mindenkinek, aki művészi, kulturális, és színházi élményre vágyik egy alternatív, kulturális lokál és kocsmahangulat keretén belül.

 

Itt találhatod meg: http://csak4karakter.blog.hu/

COMMENTS