Csak neked! – szexneked.hu

Csak neked! – szexneked.hu

  Vannak, akik tartósabb és méylebb lelki kapcsolat után, könnyebb kalandokra vágynak. Olyanok is, akadnak, akik mindig a vágy szolgálatában eped...

 

Vannak, akik tartósabb és méylebb lelki kapcsolat után, könnyebb kalandokra vágynak. Olyanok is, akadnak, akik mindig a vágy szolgálatában epedve remegnek azokért a bizonyos egyéjszakás afférokért.
Nekik szól a következő website!

Sokak által ismert szextárskeresőről van szó.
A parom.hu üzemeltetője alternatív lehetőségként, és nyilvánvalóan egy hatalmas piaci igény kielégítéseképp üzemeltetni oldalát, amely a fent említett orgiakedvelők számára tart fenn.

Screenshot001

Kendőzetlen igazság, amely fogad minket az oldalra látogatva. Értjük ezalatt a tabumentes képek feltöltésének lehetőségét, amellyel egyébként élnek is.
Nem csoda, hiszen pornográf tartalommal jár kéz-a kézben egy ilyen profilú ismerkedő szextárskereső.
Nincs is ezzel baj, habár szerény véleményünk szerint a nők többségét nem ezek a mindent bele képek hozzák leginkább lázba.  Uraim, ha olvassátok ezt a tesztet, fogadjátok meg, hogy egy igazi férfi meztelenül és perverzen is férfi kell, hogy maradjon. Felejtsétek el a lényegretörő képeket!
Mindegy, legyen az inkább a férfi felhasználók gondja-baja.

Tipp: Ha fel, és ki szeretnél tünni a szürke tömegből, inkább valami érzéki és jól beállított, sokat sejtető, de csak SEJTETŐ képet állíts be magadról! Ez sokkal izgatóbb, mint a lényeg kiemelése.

Itt aztán mehet az erős pista a kakaóba, hadd szóljon!

Ha túlestünk az első nyers látványfaktoron, ismerős felülettel találkozhatunk, hiszen-ahogy említettük korábban, a parom.hu alapjaira épül az oldal felépítésében.  Regisztráció nélkül nem igen nézelődhetünk a felhasználók között, maximum egy oldalt mustrálhatunk végig.  Így szólva diszkrét, és felhasználóbarát az oldal, egyébként teljesen érthető módon.
Nyilvánvaló és talán említésre sem méltó, hogy a szolgáltatésért fizetnünk kell, ha fel szeretnénk venni a kapcsolatot egy szimpatikus felhasználóval.

A szextárskeresőknek van helyük az interentes ismerkedés piacán, habár máig komoly diszkréció és sutyibanság jellemzi ezt a fajta szolgáltatást.
Működő, és hasznos, ha semmi mást nem vártok egymástól, csak tisztán kalandot és élményeket…. Aztán ki tudja! 😉

A szexneked.hu minden alapvető szabályt betart, amit kell, nincs izgalmas kilengése pozitív, de negatív irányban sem.
Ezért is négy csillagra értékeljük.
 

 

 

COMMENTS