Éld az életed! – elemazeletem.hu

Éld az életed! – elemazeletem.hu

Éld az életed, és jelentkezz közösségi, ismerkedő programokra! Már a nevében is feltűnik az egyértelmű üzenet. Az ötlet nem rossz, aktuális, idő kérdé...

Éld az életed, és jelentkezz közösségi, ismerkedő programokra!
Már a nevében is feltűnik az egyértelmű üzenet.

Az ötlet nem rossz, aktuális, idő kérdése volt, mikor bukkan fel egy összeszedett, használható felület erre a témára alakulva.

A weblap egy égetően aktuális piaci rést kíván betömni szolgáltatásával. Hasonlóan a havervagy.hu-hoz, habár kissé tematikusabb hozzáállással.
Alapvető filozófiája a programokon keresztül való közösségi élményszerzés, és ezáltal való ismerkedési lehetőségek nyújtása a látogatók és kíváncsiak számára.

elemazeletem.hu

Forrás:www.elemazeletem.hu

A téma egyelőre viszonylag szokatlannak, és még kevésbé divatosnak számít hazánkban, ennek ellenére van rá kereslet.  Tematikus, különböző témájú programokkal és lehetőségekkel kecsegtet, amelyek közül választhatunk kedvünkre, és pénztárcánkra szabva.
Főzhetünk közösen, vagy sportolhatunk, akár bulizhatunk is, ha úgy tetszik.
Van itt kisebb, és nagyobb létszámban meghirdetett, drága, és egészen olcsó esemény is.
Sőt, még az is eldönthetjük, hogy kivel kívánunk a jelentkezők közül megjelenni az eseményen.

A Portál felülete könnyű és egyszerű , egyértelműen használható.
Az első igazán összeszedett, jól felépített oldal, ahol pár kattintással már akár a tengerparton élvezhetjük a napsütést a többi szinglivel sütkérezve a hintaágyban, ha úgy akarjuk.

Az oldal nagy lendülettel, és rengeteg lehetőséggel indított és robbantott egyszerre, talán kissé túl sokkal is. Az utóbbi időben, mintha kissé leült volna ez a fellángolás, azért kíváncsian várjuk a folytatást.
Emiatt a hullámzó teljesítmény miatt három csillagra értékeljük az oldal jelenlegi állapotát.

Az elemazeletem.hu ésszerű lehetőség és alkalom azok számára, akik nyitottak a világra, és szívesen ismerkednek szabadidejükben különböző programokon keresztül, más hozzájuk hasonló, ismerkedni vágyó férfiakkal és nőkkel.

Itt találhatod meg: www.elemazeletem.hu

COMMENTS