Fizetős párkereső oldal, FÚJ! Vagy mégsem?

Fizetős párkereső oldal, FÚJ! Vagy mégsem?

Sokak szerint felháborító, és lopásra, lehúzásra alapuló ama magatartás, miszerint pénzt kér egy cég, vagy vállalkozás, ez esetben a társkereső és ism...


Sokak szerint felháborító, és lopásra, lehúzásra alapuló ama magatartás, miszerint pénzt kér egy cég, vagy vállalkozás, ez esetben a társkereső és ismerkedő weboldal(ak) a szolgáltatásért.

Mielőtt tovább háborognánk és bosszankodnánk ezen, érdemes végiggondolni az ok és okozat összefüggéseit.
Lehet, hogy nem is annyira hülyeség…

Tisztázzunk valamit!

Minden cég, és vállalkozás, szolgáltatás alapvető célja a PROFIT és PÉNZ.
Mások boldogságáért és szerelmi életének rendbetételéért SENKI nem fog csupán viccből fenntartani és lefejleszteni egy komplett és kompex IT webes rendszert. Ez önmagában is illúzió.
Általában minden piacon megtalálható áru és igénybe vehető dolog, így a társkeresés esélye és erre biztosított rendszere is azért hivatott megszületni, hogy használható, és PÉNZT TERMELŐ üzemként funkcionáljon. Gondod csak végig. Te sem feccölnél energiát és pénzt csupán azért, hogy másoknak Fun legyen valami, miközben Neked folyamatos karbantartást, reklámot, költséget és menedzsmentet igényel.

Ne csodálkozzunk tehát azon, hogy bizony egy profi, teljeskörű szolgáltatásért pénzt kell fizetnünk. De hiszen a boltban sem adnak ingyen semmit. A tanácsadás sincs ingyen. Sőt, a lottószelvény sem, amire szinte esélyünk sincs, csak a lehetőséget vásároljuk meg. Itt ugyanez a helyzet.
Esélyt és lehetőséget veszünk.
Kóstolót kaphatunk valamiből, de a sajtot is meg kell venni egy fogpiszkálós falat után, ha enni kívánunk belőle.

Miért is jó Neked, ha fizetsz?

Ezen felül további érvek is felsorakoznak a miért fizess kérdésre adandó válasz listájában.
Lássuk, miért éri meg fizetned egy profi társkereső szolgáltatásért:

  • 100%-ban igénybeveheted a weboldal nyújtotta lehetőségeket
  • Szűrt társaságot, és ismerkedni vágyó közösséget is nyersz, hiszen akik fizettek azért, hogy párra leljenek, valószínű, hogy komolyan gondolják a kérdést. Mindezzel energiát, időt és felesleges bajlódást is megspórolsz.
  • A fizetett felhasználó többségét nem a többiek átverése és a szórakozás élteti, hanem komoly szándék.
  • Tekinthetjük ezt egy befektetésnek, amely kb. egy mozijegy árából lehetővé teszi, hogy akár életünk szerelmére leljünk az interneten.

Másik oldalon a vállalkozás, tehát maga az oldal is tovább tud fejlődni, és fejleszteni önmagát, így számodra a szolgáltatás minőségét és lehetőségeit is. Ha többet tud reklámozni, többen regisztrálnak fel, így növelik a TE esélyedet arra, hogy párra lelj!

Ne ítéljük el a fizetett szolgáltatásokat, hiszen számos előnyük van!
Persze, léteznek olyan oldalak, amelyek a hirdetési és egyéb megjelenési bevételeikből nagyvonalúbban kínálják magukat, de általában ezen szolgáltatások vagy nem fejlődnek, vagy pedig csak nagyon lassú ütemben. Ráadásul reklámaikkal az őrületbe is kergetnek előbb, utóbb.

Az első randink úgyis többszörösébe fog kerülni, ezen már nem érdemes spórolni, két üdítő árán.
Érdemes fizetnünk, ha komolyan gondoljuk, mert többszörösen is megérheti, amely során olyan értéket kaphatunk vissza, amely felbecsülhetetlen. Minden másra ott a…. tudjátok!

Keep calm, and pay for it!

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS