Igaz történet – 3 év magány után hatalmas szerelem

Igaz történet – 3 év magány után hatalmas szerelem

Ismét érkezett egy megosztásra érdemes olvasói levél. Ezúttal egy hölgy – nevezzük Dórának – írta le rögös útjának történetét a fájdalmas ...

Ismét érkezett egy megosztásra érdemes olvasói levél. Ezúttal egy hölgy – nevezzük Dórának – írta le rögös útjának történetét a fájdalmas szakítástól a boldogságig. Az ilyen sztorik adnak igazán erőt azoknak, akik úgy gondolják már nincs remény. Apropó, ha van bármilyen olyan sztorid, amit szeretnél megosztani a nyilvánossággal, írj a be2getherbudapest@gmail.com címre! Szigorúan álnévvel tesszük közzé a történeteket.

“6 évet éltem együtt a párommal. Nem voltunk a párkapcsolatok tipikus példája. Folyamatosan része volt az életünknek a boldogság, úgy éreztük, mások vagyunk. Úgy éreztük, hogy nálunk nincsenek szabályok, ketten vagyunk a világ ellen. Majd elindult a lavina. Megcsappant a beszélgetések száma, csak egymás mellett ültünk, és néztük a tévét, nem akartam ezt a kapcsolatot így. 

Nem kellett sokáig emésztenem magam, mert nem sokkal később kiderült, hogy megcsal, ezzel ért véget a mi idilli kapcsolatunk, azóta is együtt van a csajjal.

Az elején annyira dühös voltam, hogy a dühtől már-már úgy éreztem jól vagyok. Újra elkezdtem edzeni, felvettem a legszexibb ruháimat, megbámultak a pasik az utcán, és ez nagyon imponált. Felkerestem a régi barátnőimet, hogy menjünk újra bulizni. Minden péntek és szombat valamelyik pesti klub hajnalban kiüresedett termében ért véget. 

Őszinte leszek, ebben az időszakban, számtalan egyéjszakás kalandom volt. Nem bántam meg, mert olyan élményeket éltem át, amelyeket a fiatalon kialakult, komoly kapcsolatom miatt nem tudtam. Mai napig nem bánom.

Aztán teltek múltak a hetek, hónapok, és évek. Meguntam a bulikat, az egymást váltó alfahímeket, a koktélmámoros éjszakákat, és a forró balatoni bulinyarakat. Éreztem, hogy rendkívül magányos vagyok. Úgy éreztem magam, mint a kapcsolatom végén. Nincs kivel beszélnem, nem tudom megosztani örömöm-bánatom, nincsenek célok.

Sikerült odáig jutni, hogy egyik éjjel keményen bepiáltam, és megint horogra akadt egy srác, de ez most más volt. Egész éjjel beszélgettünk, (már nem tudom konkrétan, miről) és nagyon vonzó volt.

Felajánlotta, hogy hazavisz, én kicsit vonakodtam, mert nem akartam már kalandozni… Hát nem is lett kaland…

Hazavitt az ÉN LAKÁSOMRA, felvitt a harmadikra, és lefektetett aludni, majd elment haza…

Aludtam, mint a bunda…

Reggel, mikor felébredtem, tudod van az az érzés, amikor eszedbe jut, hogy mi történt tegnap este, és fülig ér a szád…

Boldog voltam, őszintén. Néhány perc ébredezés, és jó néhány pohár hideg víz után, megnéztem a telefonom.
Miután elment, hagyott egy üzenetet (szóval megadtam a számom is, király): Szép vagy, amikor alszol! 

Hát mondanom sem kell, hogy felért egy orgazmussal, majd kicsattantam, hirtelen nem voltam már másnapos sem baszki! Megköszöntem a bókot, és rögtön jött egy válasz üzenet, amelyben randira hívott. 

Találkoztunk, jól emlékeztem, hogy jó pasi, és úriember!

3 hét találkozgatás után már a derekam is beadtam, hatalmasat dugtunk. Úgy éreztem magam, mint aki újjászületett.

1 éve vagyunk együtt, de már együtt is lakunk, és úgy érzem, hogy minden hiba, amit az előző kapcsolatomban elkövettem, segített abban, hogy most egy sokkal egészségesebb, harmonikusabb kapcsolatban éljek.

Lányok! Az egyéjszakás kalandok néha nem úgy alakulnak, ahogy eltervezzük! Hanem sokkal jobban… ;)”

COMMENTS