Igazi stílus igazi férfiaknak – 1. rész

Igazi stílus igazi férfiaknak – 1. rész

Legutóbb a szingli hölgyek számára elérhető stílusos, olasz divatról írtunk, most pedig jöjjenek az urak, hiszen manapság a legfontosabb, hogy a férfi...

Legutóbb a szingli hölgyek számára elérhető stílusos, olasz divatról írtunk, most pedig jöjjenek az urak, hiszen manapság a legfontosabb, hogy a férfiak is törődjenek a saját stílusukkal.

De miért van ez így?

Érdemes megfigyelni, hogy a 40-es 50-es nők még mindig odafigyelnek magukra, még mindig csinosak, SŐŐT egyre fittebbek, egyre nehezebb megállapítani a korukat, és valljuk be: sok mindenben lehagyták a férfiakat. A férfiaknál mintha húznának egy vonalat abban a pillanatban, amikor apák lesznek, vagy amikor már jóideje párkapcsolatban élnek. Eltunyulnak, elfogadottá válik a löttyedt has és a slampos öltözködés. Uraim, ideje ezen változtatni, hiszen nem kell belehalni a költségekbe, ha stílusról van szó.

A szuper Seraphstore

A seraphstore.com nem csak azért ragadta meg a figyelmem, mert tényleg szemrevaló, egyedi darabokat kínálnak elérhető áron, hanem mert az oldal menedzselése hatékony, és gyorsan növekszik például már New Yorkban is terjeszkednek.

Az oldalon elég széles stílusskálában találhatsz ruhadarabokat a hétköznapi casual-től egészen a klasszikus eleganciáig. Az ingek, pulóverek, nadrágok, zakók mind elérhető áron találhatók meg, és az akciók folyamatosak. Nagyon fontos az egyediség is. Minden ruha európai designerektől származik, ezért ha itt vásárolsz, nem tucatmodelleket hordasz, hanem kézzel készült darabokat. A cég 100%-os minőség garanciát, illetve 15 napos visszavásárlási garanciát is vállal.

Látogasd meg Európa legjobb designer webshopját, és szemezgess kedvedre!

Íme néhány szuper szett!

Ez a zakó és ing kombó például 10.000 Ft (igen!).

Az extravagáns military felső és az ing együtt csak 8.000 Ft!

Ha el akarsz kezdeni stílusosan öltözködni, és nem akarsz vagyonokat költeni, akkor itt nekiállhatsz! Legyél egy olyan férfi, aki kitűnik a tömegből, aki után megfordulnak a nők, aki magabiztosságot, és karizmát kölcsönöz magának a lemásolhatatlan STÍLUSA segítségével!

Ez legyél Te!

B2Z

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0