Igazi stílus igazi szingli hölgyeknek – 1. rész

Igazi stílus igazi szingli hölgyeknek – 1. rész

Azt már tudjátok, hogy a be2gether a szingli életet egy új szemszögből mutatja be. Most nézzük meg, hogy melyek azok a ruhadarabok, szettek, amelyek a...

Azt már tudjátok, hogy a be2gether a szingli életet egy új szemszögből mutatja be. Most nézzük meg, hogy melyek azok a ruhadarabok, szettek, amelyek a hölgyeket igazán stílusossá varázsolják! Kövesd több részes stílus sorozatunkat, hogy megtaláld az igazi önmagad!

Rengeteg olyan ruhakereskedés és divatbutik található Magyarországon, amely a nagyközönség előtt nem túl ismert, és egyfajta gyöngyszemekként vannak jelen a hazai divatvilágban eltűnve a nagy márkák útvesztőjében.

Lássuk elsőként az Impress Fashiont. Igen, jól látjátok, hogy Facebook elérhetőséget linkeltem. Az Impress divatnak nincsen saját weboldala, azonban kiváló minőségű, egyedi és stílusos darabokkal várják új és régi vásárlóikat a Trend2 áruházban, Budaörsön.

Találhattok náluk harsány, színes szetteket, mint például ez:

Az ilyen kirívóbb szettekkel a férfiakat igazán le lehet venni a lábukról, hiszen magabiztosságot és erőt sugároznak magukból, ez pedig nagyon vonzó tud lenni!

Az alábbi szettet, azért szeretem nagyon, mert a hideg téli napokra ideális választás, mégis nagyon elegáns és nőies:

Ezt pedig a fiatalos, farmerkabátos stílus kedvelőinek ajánljuk:

Olyan hihetetlenül nagy választék vár Titeket az Impress-nél, hogy csak néhány darabot mutattunk, de nézzétek meg az oldalt, és szemezgessetek, valamint mindenképpen keressétek fel üzletüket, és garantáltan pénztárcakímélő, azonban nagyon stílusos és minőségi ruhákkal térhettek haza.

B2Z

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0