Jön a Valentin nap! – 5 szingli tipp a túléléshez

Jön a Valentin nap! – 5 szingli tipp a túléléshez

Miközben a Facebook-on javában zajlik a Be2gether nyereményjátéka, addig akár tetszik, akár nem be kell látnunk, hogy durván közeledik a Valentin nap....

Miközben a Facebook-on javában zajlik a Be2gether nyereményjátéka, addig akár tetszik, akár nem be kell látnunk, hogy durván közeledik a Valentin nap. Parkban ölelkező szerelmes párok, puszicsattogások a moziban, szobafoglalások a wellness hotelekben, talán még egy-egy szerelemgyerek is becsúszik… a kis Bálintka! No de, viccet félretéve jó szokásunkhoz híven kiállunk a szinglik mellett, és megpróbálunk adni pár tippet, hogy mit csinálj ezen a borzasztóan csöpögős, rózsaszín és Merci bonbon alakú hétvégén! Természetesen a szavazás sem maradhat el!

Akkor belevághatunk?

1. Sportolj

Azt értjük, hogy még picit hideg van odakint, hogy a parkban ródd a köröket, de számtalan edzőterem áll rendelkezésedre a hétvégén is. És mivel ez csak Valentin nap, ezért tuti nem lesz zárva egyik sem. Sportolni mindig kell, miért most hagynád ki, vagy miért ne kezdenéd el Magad miatt? Ja, és a további nem elhanyagolható előnye az, hogy olyan emberekkel találkozhatsz, akik ilyenkor nem szerelmeskednek, tehát szinglik (vagy bármikor hajlandóak veled megcsalni a párjukat). Tök jó nem?

[poll id=”15″]
2. Lógj a barátokkal

 

Lehetőleg van olyan barátod, aki szintén tud jobb programot is, minthogy pezsgőt durrogtasson és szeresse kicsit jobban a partnerét az év ezen napján. Egy délelőtti közös kávé, majd egy közös ebéd és délutáni lófrálás erre-arra segít, hogy elfelejtsd azt, hogy Bálint névnap van. Feldobja a napod, és energiával tölt fel, meg hát amúgy is régen láttad!

[poll id=”16″]

Valentin nap

Egyik változat szerint, Szent Valentin papként szolgált Claudius császár ideje alatt, aki bebörtönözte őt, mert ellenezte döntését, amely megtiltotta a fiatal férfiaknak, hogy házasodjanak. Úgy gondolta, hogy a nőtlen férfiakból jobb katonák válnak, megerősítvén ezáltal a hadseregét. A legenda úgy tartja, hogy, Szent Valentin rabsága alatt összebarátkozott a börtönőr lányával, akinek hagyott egy levelet aláírva, hogy “A te Valentinodtól” (ooooh God, so romantic). Kr.u. 496-ban Gelasius pápa elrendelte, hogy az addigi Luperkalia ünnep helyett február 14-én Szent Valentinre emlékezzenek. Fokozatosan, ez a nap lett a szerelmes üzenetek napja, és Szent Valentin lett a szerelmesek védőszentje. A dátumra versek és olyan egyszerű ajándékok küldése volt jellemző, mint a virág vagy a csokoládé. Gyakran rendeztek társasági összejöveteleket vagy bálokat is ebből az alkalomból. Az Egyesült Államokban, Miss Esther Howland volt az első, aki Valentin napi képeslapot küldött. A Colorado-i Loveland város komoly postai üzletet bonyolít le február 14. körül, mivel az emberek szentimentális verseket küldenek szét szeretteiknek, a gyerekek pedig Valentin-kártyákat cserélnek az iskolában. A “kereskedelmi” Bálint-napot az 1800-as években vezették be, és mára már ezen a napon igen csak hatalmas forgalmat bonyolítanak le a virágárusok, valamint az ajándék- és édességboltok az ünnephez kötődő reklámkampányoknak köszönhetően.

 

3. Utazz

Kicsit ki kell ruccanni, itthagyni a város zaját! Minek néznéd ugyanazt a négy falat? Arra ott a többi hétvége! Dobj össze egy párnapos utazást magadnak, és garantált a feltöltődés, újjászületés. Amellett, hogy totálisan elfelejted a pirosbetűs napot (no nem azt), új dolgokat ismerhetsz meg, új embereket (szingliket) ismerhetsz meg! Mozdulj ki!

[poll id=”17″]

4. Party Hard

Pia, buli, tánc, zene, hangerő! Ki a szobából, kapd fel a legmenőbb ruhád, és mutasd meg, hogy mekkora partyarc vagy! A többi mit számít? Hétvégére számtalan lehetőséged akad arra, hogy kiéld magad, egy eszméletvesztő buliban! Van is egy jó tippünk, úgyhogy kattints nyugodtan!

[poll id=”18″]

5. CHALLENGE – Bírd ki a moziban A szürke ötven árnyalat filmet a sok pár között

Na, ha ezt bevállalod szingliként, és mellette még pattogatott kukoricával is dobálod az előtted ülő egymás szájában matató nyálcsatázókat, akkor a mozijegyedet Mi álljuk! De komolyan!

[poll id=”19″]

Hát lehet szebb a Valentin Nap?

 

COMMENTS