Ki a legszexibb sorozatszereplő pasi?

Ki a legszexibb sorozatszereplő pasi?

Hölgyeim, itt az idő, hogy eldöntsétek, ki a legszexibb, hímtaggal rendelkező (és hímnemű) sorozatszereplő napjaink eléggé sokszínű “folytatásos...

Hölgyeim, itt az idő, hogy eldöntsétek, ki a legszexibb, hímtaggal rendelkező (és hímnemű) sorozatszereplő napjaink eléggé sokszínű “folytatásos teleregény” repertoárjában! Nincs mese, a választás nem lesz egyszerű, de hát néha muszáj ilyen nehéz munkát is elvégezni, a zsűrizés sosem hálás! 

Lássuk hát!

Stephen Amell – Oliver Queen (Arrow)

A szomorú szemű “Sztárling Sziti” szamuráj magabiztosságával és megrögzött küldetéstudatával veszi le a nőket a lábáról. Neki nem számít semmi más, csak a város és az emberek védelme, és ezért általában csak a saját barátait sodorja veszélybe, akiket természetesen félt a haláltól, ezért áldozati bárányként indul neki az éjszakának, de azért ők is elkísérik (vagy mi). És persze Oliver kellemesen kigyúrt teste is elég ahhoz, hogy ne csak zöld íjász lehessen, de akár Cupido is!

[poll id=”2″]
Ian Somerhalder – Damon Salvatore (Vampire Diaries)

Stefan gonosz nagytesója nem játszik kicsiben. Ha már sikerül megdugnia (nem túl nagy erőfeszítések árán) egy-egy nőt, akkor már azért kicsit meg is öli, vagy vámpírrá változtatja. Merthogy ő amúgy vámpír ám! Ezért élvezi az “életet”, piál, nőzik, gonoszkodik és meg-megöl valakit, de nem tudunk haragudni rá, hiszen olyan szexi!

[poll id=”3″]
Charlie Hunnam – Jax Teller (Sons of Anarchy)


Jax, aki mostanában Calvin Klein reklámokban is mutogatja magát, az igazi rosszfiú típus. Ha összeszed téged anyukám, akkor tudnod kell, hogy rajtad kívül azért egy-egy bordélyban is tiszteletét teszi, hogy meghágjon valami kis kurvát, de azért csak téged szeret. Mellesleg vele mindig biztonságban vagy, hiszen ha valami drogmaffia akarna elrabolni, baseball ütővel, gépfegyverrel és biliárddákóval indul a megmentésedre. Ja, és jókat motorozhatsz vele a naplementében.

[poll id=”4″]
Kit Harington – Jon Snow (Game of Thrones)

A kis homokos akarommondani Havas Jon, akinek “meleg” pillantásától olvad a jégbe zárt női szív. Tökéletes kockahasa, és fekete fürtjei alkalmasak arra, hogy otthon tartsd magad mellett a kandallónál ücsörögve. Meghallgat, megért és figyel Rád. Menj hozzá feleségül, és meg is van az új Király utcai Havas Jánosné!

[poll id=”5″]

 

Simon Baker – Patrick Jane (The Mentalist)

Ha valaki igazán tudja, hogy mi kell a nőnek, akkor az csak a mentalista lehet. Mindig tud neked megfelelő ajándékot, esti programot, hiszen amellett, hogy olvas a gondolataidban, nagyon jó ízléssel rendelkezik és mindig elegáns. Megnevettet, elmegy veled ruhát venni és főz neked forró teát. Inkább hozzá menj feleségül!

[poll id=”6″]

 

Alexander Skarsgard – Eric Northman (True Blood)

Na tessék, még egy vámpír! Ez még divat úgy néz ki! Eric a skandináv szőke herceg, aki egy csókkal feltámaszt mély álmodból. Illetve egy harapással! Damon példáját követően ő is szívesen gyilkolászik erre-arra, ha kedve úgy tartja. Titokzatos, önfejű és erős férfi ő, aki nagyon nagyon veszélyes!

[poll id=”7″]
Travis Fimmel – Ragnar Lothbrok (Vikings)

Ragnarból árad az őserő. Ő az igazi vadember, aki profi harcos, halálos képességekkel rendelkezik és rendíthetetlen. Mellesleg mindent megtett ami egy igazi barbártól elvárható, hiszen előszeretettel gyújt fel falvakat és erőszakol meg nőket. Jó lesz vele vigyázni, hiszen céljaiért bármire képes, és jó nagy fejszét hord a nadrágjában!

[poll id=”8″]

Older Post

COMMENTS