Legyél szexi, dögös és magabiztos NŐ! – Nőiségre hangolva

Legyél szexi, dögös és magabiztos NŐ! – Nőiségre hangolva

A Nőiségre hangolva egy remek tréning, és önbizalom serkentő „kapszula”, amely hatóanyagai elsősorban a nők igazi értékeinek megmutatása önmaguk számá...

A Nőiségre hangolva egy remek tréning, és önbizalom serkentő „kapszula”, amely hatóanyagai elsősorban a nők igazi értékeinek megmutatása önmaguk számára.
Szingli, vagy párkapcsolatban élő, elsősorban önbizalom hiányos nők számára, akik életminőségük és sikereik növelése céljából változtatni akarnak.

Olyan fotósorozattal és portfólió készítéssel kiegészített szolgáltatás, amely átlagos lányokból szuper szexi nőket varázsol, profi stáb segítségével.
Ezt kiegészíti egy szemlélet és tapasztalati úton megvalósuló tréning, és közösségformáló csoportfoglalkozás is.

Az ötlet eredetileg egy fotós Lány, Sára fejéből pattant ki, aki meglátta és megtapasztalta, miként gondolkodnak ma a nők, és milyen önértékelési hibákba esnek bele, feleslegesen.
Ennek a felismerésnek, és fotós ambícióknak során összetett egy komplex szolgáltatást, amelyet nagy örömmel fogadott a nyitott közönség, és amely folyamatosan fejlődik, bővül.

10863575_10204557116262795_508022590_n

A tréning előtt és után. Elképesztő változás! Nem csak kívül, de belül is!

„A Nőiségre Hangolva csapata, azért jött létre, hogy egyre több Nő élhessen önmagával testi-lelki-szellemi egyensúlyban, szabadon merje megélni nőiségét, tudatosan építse életét és kapcsolatait, szeresse azt, hogy Nőnek született és folyamatos fejlődéssel hozza ki magából a legtöbbet és élvezze a jelen pillanatait.
Ezen az úton segítünk elindulni!”

Attól különlegesek, hogy nem csak beszélnek róla, de meg is mutatják, hogyan lehet bárkiből olyan nő, amilyenné mindig is szeretett volna válni. És ez vagyonokba sem kerül.
A tréninget elvégzők olyan élményekkel, és új tapasztalatokkal távoznak, amelyek remélhetőleg egy életen keresztül beoltják az önbizalom nevű formulát azokba a nőkbe, akik kortól függetlenül meglátogatják, és a Nőiségre Hangolva szolgáltatását választják.

A tréning egyelőre csak a közösségi oldalon érhető el.

Itt találhatod meg: https://www.facebook.com/pages/N%C5%91is%C3%A9gre-Hangolva/422927344463035?fref=ts

COMMENTS