Luxuslányok ne olvassátok el!

Luxuslányok ne olvassátok el!

Mióta világ a világ, téma a női-férfi szerepek tisztázásáért folytatott harc. A Férfiak mocskos, tárgyként kezelő és csupán üzletként számontartó hozz...

Mióta világ a világ, téma a női-férfi szerepek tisztázásáért folytatott harc.
A Férfiak mocskos, tárgyként kezelő és csupán üzletként számontartó hozzáállását is oldalakon keresztül lehetne firtatni, viszont most vegyük a Nők emancipált hamis világát górcső alá!

Kezdjük azzal, hogy az emancipált társadalom egy hasznos, és elvárható alap minimum. Hiszen a Nők a társadalom jobbik fele, az emberiség mozgató alkotóeredete. Tőlük indul és érkezik meg az élet.
A klasszikus férfi-női szerepek igen csak mások voltak “azokban az időkben”.  A férfi dolgozott, a nő a család tüzét és melegét tartotta fenn. Talán az egyik legfontosabb és leginkább áldozatkész feladatot, amelyet ember vállalhat egy családban. Igen, ezek mind Ti nők vagytok és voltatok!
Büszke, és elvehetetlen ösztönös jogotoktól vezérelve kaptátok ezt a feladatot.

Mostanra viszont minden megváltozott.
Mostanra nők ezrei csapják az asztalt, ha az egyenjogúság kérdése csak felmerül, vagy félreérthető formában is előbukik valahol a sarokból, értetlenül pislákolva, amelyben a férfiakkal szemben úgy érzik, sérelmet, vagy hátrányt szenvednek el.
Azért vigyázni ezzel hölgyeim, mert hamar félreérthető fegyver, amellyel egy okos férfi azonnal visszatüzelhet AZOKNAK a lányoknak.

Hadd szemléltessek egy gyakorlati szokásos példát:

Mit vár el manapság egy nő a férfitól? – Innen indul ugyanis el az egész, ez az eredet, a forrás, a baj és az egész emancipáció logikai bukfence és kórokozója, fertője, és minden, ami megcáfolja a női egyenjogúság valódi kérdését.
Sokan ugyanis alapfeltételként pattogtatják azt, hogy a férfinek saját lakása legyen, de ne is akármilyen. Szép, modern, luxus. Nincs is ezzel baj, nem is lenne, Ha viszont is elvárható lenne.
Uraim, tegyétek a szívetekre most a kezetek és mélázzatok el emlékeitekben egy percig. Hány ilyen nőnek volt úgyszintén hasonló, az elvárásait tükröző saját lakása, vagy albérlete?
A válasz döntő többségben 0 lesz. JA, hoppá! Hol az egyenlőség?

Sok lány bukik, és kizárásos alapon válogat az alfahímek státusszimbólumaként villogatott slusszkulcsokra és járművekre. Ezek döntő többségben magasan prémium és sportautók.
Vajon a hölgyek is rendelkeznek ilyen 20-30 milliós autókkal, amiért ugyanez az elvárás, vagy csak igényeik vannak? JA hoppá! Hol az egyenlőség?
Korábbi videónk erről itt megtalálod: http://be2gether.hu/a-latszat-neha-csal/

Nem kevésszer lehet olvasni az interneten, vagy hallani egy részeg alkoholhomályos estén szintén e hölgyek szájából, hogy a férfi havi fizetése haladja meg az xy összeget. Ez az összeg általában 3-4 havi közepes fizetésnek felel meg. És ti, akik erre alapfeltételként mutattok, vajon mennyit visztek a puttonyban? Fele ennyit(sem). JA hoppá! Hol az egyenlőség?

Általában azok a lányok, akik csak az elvárásaikat mutogatják és agresszívan, büszkén hirdetik semmit sem tesznek le az asztalra. Ha egyenlőség van, és kell lennie, hozz ugyanannyit haza, legyen ugyanolyan lakásod, és autód! Fizesd fele-fele arányban a randikat és a programokat is.
Ne hordd magad nyaralni a másik kontóján, ne vetess magadnak luxuscikkeket!
Fizess belépőt a buliba ugyanúgy, mint más!
Csak olyan dolgokat várj el a másiktól, amelyeket maradék nélkül tudsz is teljesíteni és felmutatni!

Imádjuk a lányokat, de tojunk azokra, akik mást sem tudnak hangoztatni, mint az elvárásaikat, miközben hirdetik az emancipáció zászlaját.
Ha tényleges egyenjogúság kell, akkor nesze, itt van!
Nagyon árnyalt ez a kép ugyanis. Értem én, hogy van a tipikus férfi és a tipikus nő esete, az ősember, meg az otthon őrzése és az evolúció.
Mondanám is, hogy jogos a nők felnagyított elvárása a férfival szemben, hiszen ezt hozták magukkal, ezt hordozzák. Ha meg így van, márpedig így van és így is lesz, azt is lássuk be, hogy szépen lassan, csendesen és diszkrét mozdulattal ideje lenne letenni azt a kardot, amelyet már évek óta a férfiaknak szegeztek az egyenlőségért. Mert sosem lesz kerek a sztori enélkül, és csak csúfosan fog kinézni az amúgy jogosnak is mondható követelőzés.

 

 

 

 

COMMENTS