Mi itt vagyunk Neked! – Miitt.hu

Mi itt vagyunk Neked! – Miitt.hu

Egy programokban gazdag lehetőség azoknak, akik szabadidejükben ismerkednének másokkal! A Miitt.hu főképp Budapestre, de egyébként az egész országra s...

Egy programokban gazdag lehetőség azoknak, akik szabadidejükben ismerkednének másokkal!
A Miitt.hu főképp Budapestre, de egyébként az egész országra szervez programokat, és élményeket az új impulzusokra és kapcsolatokra vadászók számára. 

Screenshot001

Forrás: miitt.hu

 

Egyedülállósága mégis abban rejlik, hogy a felhasználó maga is kezébe veheti az irányítást, és szervezhet saját programokat az oldalon keresztül.

Első benyomásra egy kellemes, letisztult, egyszerű, de mai trendeknek megfelelő látvány és felület fogad bennünket, ha meglátogatjuk az oldalt.
A szolgáltatás láthatóan kifejezetten egy közösségformáló, megtartó és alkotó egységként próbál újat mutatni az egyébként egyre divatosabb személyes ismerkedés területén.

“Már csatlakozás előtt is láthatod a program részleteit, hogy ki szervezi, és hogy kik vesznek részt rajta. A programoknak külön regisztrációs díja nincs. Csak a helyszíni fogyasztást és hivatalos belépőjegyeket fizeted (pl. színházjegy, fesztivál belépő). Egy-egy eseményen kisebb társaságok, 4-40 fő vesz részt a program típusától és a résztvevők érdeklődési körétől függően.”

Sokféle programon keresztül van lehetőségünk megismerkedni a közösség többi tagjával, amelyek közül kategorikusan is válogathatunk.  Ilyen Pl. a beltéri, evős-ivós, csak ivós, kultúr, koncert, stb.
Az oldalon számos partner helyszín van fent, többnyire budapesti helyek, az adott felsorolt kategóriákhoz illeszkedve. A felhasználó még azt is eldöntheti, hány fős rendezvényre szeretne kiruccanni, mikor tenné mindezt, sőt,-ahogy korábban említettük- arra is lehetősége van, hogy saját programokat szervezhessen. Ez egyébként egy előremutató interaktív ötlet!
Természetesen, mint minden ilyen, lehetőség, ezért is fizetnünk kell, jelen esetben tagsági díjat. Csak ezután tekinthetünk meg, és jelentkezhetünk programokra. Gyakorlatilag előfizetés nélkül használni sem tudjuk az oldalt. Egyébként jobb lenne, ha betekinthetőség szempontjából kicsit megengedőbb lenne, akkor is, ha nem fizettünk érte.

Értékelésünkben négy csillagra értékeltük!

Itt találhatod meg: miitt.hu

 

 

COMMENTS