Minek legyen magyar pasid, ha lehet külföldi is???

Minek legyen magyar pasid, ha lehet külföldi is???

Eljutottunk oda, hogy a be2gether is merészelt készíteni egy közvéleménykutatást. Miután ez volt az első ilyen jellegű kezdeményezésünk, ezért semmit ...

Eljutottunk oda, hogy a be2gether is merészelt készíteni egy közvéleménykutatást. Miután ez volt az első ilyen jellegű kezdeményezésünk, ezért semmit sem hamisítunk meg, az ráér később! Tehát…

1226 fő 20 és 30 közötti hölgyeményt kérdeztünk meg arról, hogy mik a legfontosabbak számára a pasiválasztás terén. Tudjuk, hogy lerágott csont, de ezúttal talán tényleg érdekes eredmények születtek.

Ne felejtsük el, hogy ebben a korintervallumban nagyon sokat változik az életszemlélet!

A megkérdezettek 46.7%-a tervezi egyedül tölteni a 30-as éveit is a karrierje miatt, míg 28.4%-uk már megállapodna a 20-as éveiben, 24,9%-uk pedig már párkapcsolatban van.

A hölgyek számára a legfontosabb férfi jellemzők: elsőként a humoros, aztán a figyelmes jelzőket említették, majd ezt követte a gazdag(!!!!). És itt jön az érdekesség! Mert oké, hogy gazdag… de a hetedik helyen az áll, hogy LEHETŐLEG NE LEGYEN MAGYAR! 

 

Innentől kezdve az összes többi dolog figyelmen kívül hagyható, hiszen Uraim, ha nem vagytok külföldiek, akkor máris mínuszból indultok. WTF???

Hát könyörgöm, mi az, hogy ne legyen magyar?

Mindenesetre olvassátok el az Origo cikkét is, további érdekes számokkal!

COMMENTS